Nota informativa

 

Barcelona, 1 de juliol de 2017

 

La pluja obliga a suspendre el concert impulsat per la Fundació Clarós i l’Ajuntament de Palafrugell

TOTHOM QUI VULGUI POT RECUPERAR L’IMPORT DE LES ENTRADES DEL CONCERT SUSPÈS DE SERRAT A CALELLA

  • Fundació Clarós ha rebut, des del primer moment, nombrosos missatges de persones solidàries que han decidit no reclamar l’import de les seves entrades per contribuir a assolir els objectius als que s’havien de dedicar.
  • Els organitzadors ja han començat els tràmits per intentar tornar a reunir, en una altra data i en un mateix concert, Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Miquel Abras i Peix Fregit.

Per evitar els riscos derivats de la forta pluja i aconsellats pels tècnics responsables del muntatge elèctric i de so, la Fundació Clarós i l’Ajuntament de Palafrugell van decidir suspendre el concert solidari que, ahir al capvespre, havia de reunir Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Miquel Abras i Peix Fregit, a l’escenari de la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell.

L’objectiu de la vetllada era aconseguir fons pels projectes humanitaris d’ajuda mèdica i quirúrgica que la Fundació Clarós -organització dedicada a l’impuls d’accions benèfiques, docents i de recerca, en l’àmbit de l’otorinolaringologia i cirurgia de cara i de cap i coll- desenvolupa als malalts dels països emergents.

Des de la Fundació Clarós, s’assenyala que “degut a l’anul·lació del concert, TOTHOM recuperarà, en un termini variable de dies el seu l’import. Depenent del canal a través del qual va adquirir l’entrada”. Així aquells que ho varen fer efectiu mitjançant targetes de crèdit ho rebran directament a la targeta amb que es va fer el pagament. Quan siguin targetes de crèdit i no de dèbit, la gent no ho veurà fins que el banc no faci la liquidació a final de mes. Per les transferències, els hi seran retornades  al seu compte corrent.

Tot i aixó, la fundació reconeix que “moltes persones solidaries ja han manifestat que no reclamaran l’import de l’entrada perquè volen que aquesta quantitat es pugui destinar a la seva finalitat original de dotar de fons la fundació per continuar fent accions humanitàries al tercer món”. Si vostè es troba en aquesta situació, un cop recuperi els diners, es prega que faci transferència per l’import dessitjat  al compte bancari de la Fundació Clarós: ES56 2100 0543 7202 0021 5206

La Fundació Clarós ja està treballant per intentar tornar a organitzar la mateixa vetllada, amb els mateixos artistes, tot i que reconeix el grau de dificultat de fer-ho properament per la complexitat de les agendes dels cantants.