La Fundació Clarós presenta a Joan Manuel Serrat. Concert benèfic a Calella de Palafrugell,
divendres 30 de juny 2017 a les 21:30. Amb Sílvia Pérez Cruz, Miquel Abras y Peix Fregit.

La Fundació Clarós i l’Ajuntament de Palafrugell organitzen un concert solidari a benefici de la propia Fundació que tindrà lloc el divendres 30 de juny a la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell i que inclourà la participació de Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Miquel Abras i Peix Fregit. L’actuació es farà la vigília de la 51a edició de la Cantada d’Havaneres.

El públic assistent presenciarà una actuació única –presentada pel periodista Josep Puigbó– que comptarà amb quatre referents de la música del país, i que, en el cas de Joan Manuel Serrat, revestirà una significació especial, ja que és la primera vegada que el cantautor actua a Palafrugell. A més, es dona la circumstància que Serrat va compondre una part de l’àlbum Mediterráneo a l’hotel Batlle, davant la platja de Port Bo, des d’on contemplava el mar i es va inspirar per a un dels seus temes més populars.

El concert és una iniciativa de Joan Manuel Serrat per ajudar a la sensibilització sobre les malalties de cap i coll i permetre la captació de recursos econòmics per fer possible les accions de la Fundació Clarós a països emergents del tercer món.

Les entrades del concert es vendran a 40 i a 60 euros. També hi haurà localitats disponibles a 100 euros, per qui vulgui fer una aportació superior. L’adquisició de les entrades es poden fer a través de: https://havanerescalella.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=29

Venda d’entrades click aqui.

——————————————————————

Fundación Clarós presenta a Joan Manuel Serrat. Concierto benéfico en Calella de Palafrugell,
viernes 30 de Junio a las 21:30. Con Silvia Pérez Cruz, Miquel Abras y Peix Fregit.

La Fundación Clarós y el Ayuntamiento de Palafrugell organizan un concierto solidario a beneficio de la propia fundación, que tendrá lugar el próximo viernes 30 de Junio en la playa de Port Bo de Calella de Palafrugell y que incluirá la participación de Joan Manuel Serrat, Silvia Pérez Cruz, Miquel Abras y Peix Fregit. La actuación se hará en la vigilia de la 51a edición de la Cantada de Habaneras.

El público asistente presenciará una actuación única –presentada por el periodista Josep Puigbó– que contará con cuatro referentes de la música del país, y que, en el caso de Joan Manuel Serrat, revestirá un significado especial, ya que será la primera vez que el cantautor actúa en Palafrugell. Además, se da la circunstancia que Serrat compuso una parte del álbum Mediterráneo en el hotel Batlle, delante de la playa de Port Bo, desde donde contemplaba el mar y se inspiró para uno de sus temas más populares.

El concierto es una iniciativa de Joan Manuel Serrat para ayudar a la sensibilización sobre las enfermedades de cabeza y cuello y permitir la captación de recursos económicos para hacer posible las acciones de la Fundación Clarós en países emergentes del tercer mundo.

Las entradas del concierto se venderán a 40 y 60 euros. También habrá localidades disponibles a 100 euros, para quien quiera realizar una aportación superior. La adquisición de entradas se puede realizar a través de: https://havanerescalella.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=29

Venta d’entrades click aqui.